CLINICA DENTAL RAQUEL ARRIBAS

IMPLANTS DENTALS
SALT - GIRONA

La implantologia és una àrea de l’odontologia que ha avançat molt en els últims anys. Actualment la col·locació d’implants dentals té altíssimes taxes d’èxit i amb un alt grau d’adaptació i confort per al pacient.

L’implant dental és un cargol fabricat de titani, un material biocompatible que s’uneix a l’os. Constitueix el que seria l’arrel de la dent. Després d’un temps de cicatrització l’implant dental queda perfectament integrat a l’os. Llavors es pot col·locar la corona o el pont sobre l’implant.

AVANTATGES D'IMPLANTS DENTALS

Aconsegueix la màxima estètica i funcionalitat sense dany ni tractament de dents sanes.

La substitució d’una dent seriosament danyada o perduda per un implant no suposa cap dany ni repercussió nociva a les dents adjacents, al contrari de la utilització de ponts dentals.

El grau de confort d’un sistema fix davant d’un removible és incomparable. L’implant dental permet que funcions com la de menjar, parlar i riure siguin iguals que amb dents naturals.

El grau d’estètica és màxim ja que la funda es fabrica amb la forma i el color de la dent original. A vegades és difícil diferenciar un implant d’una dent natural.

Recuperem l’estètica i funcionalitat de la dent perduda. Alhora evitem la pèrdua d’os a la zona de la peça absent i el moviment de la dentadura voltant.

Millores tant l’estètica com la funció per mastegar.

EL TRACTAMENT DE IMPLANTOLOGIA PAS A PAS

Des de la primera visita a l’especialista en implants dentals a SALT fins a l’última cita al tractament d’implantologia. A la Clínica Dental Raquel Arribas volem que sàpigues els passos i tot el que implica construir el teu nou somriure.

És imprescindible fer un diagnòstic mitjançant un rigorós examen clínic i valoració radiològica. El diagnòstic permet determinar la quantitat i el tipus d’implant dental que es col·locarà en cada cas.

La col·locació d’un implant és una mínima intervenció que es fa amb anestèsia local. No dura més de 30 minuts i no requereix més atencions que el que suposaria una simple extracció d’una dent.

Aquesta fase sol durar entre 3 i 4 mesos. La fase d’osteointegració és la que fa que l’implant quedi perfectament fixat a l’os. Durant tot aquest temps el pacient no té cap tipus de dolor i pot portar una vida perfectament normal.

En aquesta fase es fa una petita incisió en la geniva que permet connectar l’implant dental amb l’exterior per així poder prendre mesures per a la fabricació de la funda, de vegades aquesta fase no sol ser necessària.

El laboratori especialitzat haurà fabricat la funda seguint les característiques de la dent original per tal d’aconseguir un resultat òptim i estètic.

Un cop l’implant i la funda estan col·locats s’han de fer visites de seguiment per comprovar que tot estigui bé. Es donaran instruccions d’higiene i com mantenir l’implant dental i la pròtesi perquè el pacient tingui un bon manteniment d’aquests a casa.

Implants a la Clínica Dental Raquel Arribas a SALT

PER QUÈ IMPLANTS DENTALS A SALT A LA CLÍNICA DENTAL DE LA DRA. RAQUEL ARRIBAS?

L’excel·lent formació i experiència dels nostres professionals permet oferir des de la col·locació d’implants dentals convencionals a tractar casos més complexos i avançats.

Garantim la màxima qualitat tant dels nostres materials com pels últims avenços en tecnologia de la implantalogía que fem servir.

Els preus dels nostres implants dentals a Salt estan ajustats a la qualitat que oferim sense comprometre el resultat de la implantologia practicada, són la gamma més alta per oferir els millors resultats. Apostem per l’odontologia de qualitat.